ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Le Parisien: "Ο Μόουρα έλεγε ό,τι συνέβαινε στα αποδυτήρια της Παρί"

Paris Saint-Germain's Lucas Moura, center, celebrates after winning the League Cup final soccer match against Lille 2-1 at the Stade de France Stadium in Saint Denis, north of Paris, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
Paris Saint-Germain's Lucas Moura, center, celebrates after winning the League Cup final soccer match against Lille 2-1 at the Stade de France Stadium in Saint Denis, north of Paris, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Αποκαλύψεις για τους λόγους που οδήγησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στην πώληση του Λούκας Μόουρα κάνει η ''Le Parisien''. Ο Μπεν Αρφά, το Financial Fair Play και η στάση του Νεϊμάρ.

Η μετακίνηση του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ, έναντι 28.000.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον Βραζιλιάνο να αφήνει το Παρίσι για το Λονδίνο.

Η γαλλική '' Le Parisien'' αποκάλυψε τους λόγους που οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να δώσουν το 'OK' για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν ως κύριο λόγο την εναρμόνιση της Παρί με το Financial Fair Play, τελικά φαίνεται πως υπήρχε ''βαθύτερο'' πρόβλημα στις σχέσεις των Γάλλων με τον Μόουρα.

Ο 25χρονος μαζί με τον συμπαίκτη του Χατέμ Μπεν Αρφά διέρρεαν στον τύπο ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια, με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, να αποφασίζει την άμεση πώληση του.

Από την πλευρά του, ο μεγάλος αστέρας των πρωτευουσιάνων, Νεϊμάρ, θεώρησε άδικη την απόφαση της ομάδας του για τον συμπατριώτη του, χωρίς να μπορέσει, όμως, να αλλάξει απόφαση των διοικούντων την ομάδα.ομάδας.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, πως το οικονομικό σκέλος δεν ήταν η κύρια αιτία για την πώληση του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ