ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ομπαμεγιάνγκ!

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που πιθανότατα θα υπογράψει ο Γκαμπονέζος. Δείτε το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Bild".

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο το θέμα παρουσιάζεται να έχει ξεφύγει από το απλό "φλερτ" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική εφημερίδα " Bild", ο Γκαμπονέζος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ήδη έχουν πραγματοποιηθεί κάμποσες συναντήσεις μεταξύ του παίκτη και του τεχνικού διευθυντή των Γάλλων, Πάτρικ Κλάιφερτ, και απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για να επέλθει συμφωνία. Το συμβόλαιο θα είναι τριετούς διάρκειας, με ετήσιο μισθό γύρω στα 14.000.000 ευρώ (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 8.000.000 στην Ντόρτμουντ).

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η επιθυμία του 27χρονου να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς και ν' ανοίξει ένα νέο "κεφάλαιο" στην καριέρα του είναι δεδομένη. Βλέποντας, λοιπόν, ότι οι πιθανότητες για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ελάχιστες, για μια ποικιλία από λόγους, αποφάσισε πως η ομάδα του Παρισιού είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.

Οι επαφές ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Παρί πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, με τους "κιτρινόμαυρους" να είναι ανοιχτοί στην παραχώρησή του, αρκεί να λάβουν το ανάλογο αντίτιμο. Αρχικά αξίωναν το ποσό των 100.000.000 ευρώ, όμως πλέον φέρονται αποφασισμένοι να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους.

Στη Γαλλία είχε διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι μετά την αποτυχημένη σεζόν που διανύει, η Παρί ετοιμάζει ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της με "φόντο" τη σεζόν 2017 - 2018 και τώρα όλα δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ρίξει την πρώτη "βόμβα". Όσον αφορά στον έτερο επιθετικό της, Έντισον Καβάνι, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να τον παραχωρήσει και σκοπός της είναι να αξιοποιήσει μαζί τους δύο "αστέρες".

Photo credits: Andreas Gebert/dpa via AP

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Bild":

Κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ομπαμεγιάνγκ!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ