ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Καβάνι για Νεϊμάρ: "Είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο"

PSG's Edinson Cavani celebrates with teammate Neymar during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani celebrates with teammate Neymar during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Έντινσον Καβάνι παραχώρησε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Νεϊμάρ, τον οποίο, ωστόσο, χαρακτήρισε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

Η σχέση του Έντινσον Καβάνι με τον Νεϊμάρ δοκιμάστηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, ύστερα από ένα επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λιόν κι αφορούσε την εκτέλεση μίας στημένης φάσης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχει μία... ομαλοποίηση, αν λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος για τον δεύτερο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα " Ovacion" κι αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, δίχως, ωστόσο, να αποκαλύψει τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μεταξύ των δύο παικτών. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του 25χρονου επιθετικού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αυτή την στιγμή.

"Το να αγωνίζεσαι στο πλευρό σπουδαίων παικτών είναι πάντα ευχάριστο. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως σ' αυτό το άθλημα δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους. Οφείλεις να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου κι αυτή είναι η βάση προκειμένου να καταλάβεις αν μπορείς να γίνεις ή όχι φίλος με κάποιον", υποστήριξε αρχικά.

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: "Του μίλησα και του είπα τι σκεφτόμουν. Όμως, αυτές οι συζητήσεις μένουν στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται να πω τίποτα. Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει ποιος ήταν οι σκέψεις μου. Σε μία ομάδα πρέπει το σύνολο να επιτύχει τους στόχους. Το ατομικό στοιχείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα".

Για την ποιότητα του Νεϊμάρ: "Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ελπίζω να κερδίσει τη 'Χρυσή Μπάλα' κάποια στιγμή. Αυτό θα σημαίνει πως η Παρί θα έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και πολλούς τίτλους. Άλλωστε, μόνο αυτό με ενδιαφέρει".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ