ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Η Παρί θα δώσει 222.000.000 ευρώ για τον Νεϊμάρ"

"Η Παρί θα δώσει 222.000.000 ευρώ για τον Νεϊμάρ"

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν για το προσεχές καλοκαίρι και οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να τον αγοράσουν με κάθε κόστος, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Έτοιμη να διπλασιάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ποδοσφαιρικής μεταγραφής για χάρη του Νεϊμάρ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Τρίτης από το " Goal.com".

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι οι κυρίαρχοι της Γαλλίας θα αφήσουν κατά μέρους το κυνήγι του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας αποτύχει τα τελευταία χρόνια να προσελκύσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία, και θα καταπιαστούν με την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Η Παρί προσπάθησε και πέρυσι να αγοράσει τον Νεϊμάρ, προσφέροντας αστρονομικό ποσό ως μισθό, φτάνοντας ακόμα και τα 42.000.000 ευρώ που φέρεται να εισπράττει φέτος ο Λιονέλ Μέσι.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ολιβιέ Λετάν, βρίσκεται σε διαρκής επαφές με την πλευρά του παίκτη, όπως και οι συμπατριώτες του, Μαρκίνιος, Λούκας Μόουρα και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι φέρονται να μετέχουν στο πρότζεκτ, προσπαθώντας να πείσουν τον 24χρονο επιθετικό να πει το "ναι".

Η έναρξη διαπραγματεύσεων τον Ιούλιο για νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα τον κρατάει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με ετήσιες απολαβές 25.000.000 ευρώ οδήγησαν τον Νεϊμάρ στην άρνηση συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την Παρί το καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί διατείνονται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επέλθει από τον Ιανουάριο και τώρα υπάρχει απλά διευθέτηση λεπτομερειών και θα ακολουθήσει η υπογραφή, γι' αυτό οι Παριζιάνοι προσπαθούν να βιαστούν. Το 2018 η ρήτρα αποδέσμευσης αυξάνεται στα 250.000.000 ευρώ βάσει του τρέχοντος συμβολαίου και δεν αποκλείεται το επόμενο συμβόλαιο να τοποθετήσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Ως εκ τούτου, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το καλοκαίρι οι Γάλλοι θα προσφέρουν 222.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προορίζεται να διαδεχθεί τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ως "βιτρίνα" του συλλόγου και να τον οδηγήσει ως ηγέτης στη νέα εποχή των super clubs.

Εξάλλου, η Μπαρτσελόνα έχει άμεσες ανάγκες χρηματορροής λόγω του πρότζεκτ της ανακαίνισης του "Καμπ Νόου", το οποίο αναμένεται να κοστίσει 600.000.000 ευρώ. Οι Παριζιάνοι ευελπιστούν σε πωλήσεις παικτών από πλευράς "μπλαουγκράνα" και ένας εξ αυτών να είναι και ο Νεϊμάρ, ο οποίος προς το παρόν είναι δυσαρεστημένος ως το νο3 του συλλόγου αγωνιστικά και οικονομικά, πίσω από Μέσι και Λουίς Σουάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι μυθικές προτάσεις που αρνήθηκε ο Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ