ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί προσφέρει μυθικό ποσό ως πριμ υπογραφής στον Νεϊμάρ!

FC Barcelona's Neymar celebrates a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar celebrates a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του "Canal Plus", Ρομέν Κολέ-Γκοντέν η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει ένα μυθικό ποσό στον Νεϊμάρ ως πριμ υπογραφής προκειμένου να τον πείσει να αφήσει την Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει απ' την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες του, και πλέον είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού, ύψους 222.000.000 ευρώ, ενώ στον ίδιο προσφέρουν 30.000.000 ευρώ ετησίως για πενταετές συμβόλαιο, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του "Canal Plus", Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, οι διοικούντες την Παρί προκειμένου να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τον Νεϊμάρ, του προσέφεραν και 100.000.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής! Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο αναμένεται να μοιραστεί με τον πατέρα του, ο οποίος λειτουργεί ως ατζέντης του και θα "καρπωθεί" 40.000.000 ευρώ απ' τη συμφωνία.

Συνολικά, το deal θα αγγίξει τα 472.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους που θα υπάρχουν στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.

Δείτε το tweet:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ