ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί προετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του Νεϊμάρ!

Η Παρί προετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του Νεϊμάρ!

Στην Παρί Σ.Ζ. είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά με την υπόθεση Νεϊμάρ ακόμα και αυτή την εβδομάδα, γι' αυτό και ετοιμάζονται για τα αποκαλυπτήρια του Βραζιλιάνου με τη νέα του φανέλα, θέλοντας να κάνουν αίσθηση.

Το μεγάλο deal ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Νεϊμάρ είναι προ των πυλών και οι Γάλλοι είναι αισιόδοξοι πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα αφήσει την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει στο Παρίσι.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Παρί είναι τόσο αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αυτή, που ήδη ξεκινούν τις προετοιμασίες για τα... αποκαλυπτήρια του Νεϊμάρ με τη νέα του φανέλα, θέλοντας να προκαλέσουν πάταγο μεγαλύτερο ακόμα και από την ίδια τη μετεγγραφή.

Η Παρί είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, ώστε να... αφοπλίσει την Μπαρτσελόνα και να μην της επιτρέψει να κάνει πολλά πράγματα, πέρα από το να ζητήσει την διερεύνηση της υπόθεσης και του FFP, ελπίζοντας εκεί να μπλοκάρει το θέμα, με το μόνο μέλημά των Γάλλων να είναι η οριστική συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται από χθες (31/7) στην Κίνα για χορηγικό θέμα, ενώ θα μεταβεί στο Κατάρ, όπου όλοι μιλούν για ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της Παρί, προκειμένου οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 30.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Βέβαια, η έλευση του Νεϊμάρ θα σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν, διότι καταλαβαίνουν όλοι πως το μπάτζετ εκτοξεύεται και η UEFA παραμονεύει. Οι Ντι Μαρία, Οριέρ, Ματουιντί, Μπεν Αρφά, Χεσέ, Κρικόβιακ είναι ορισμένα από τα ονόματα που ακούγονται εντόνως για πώληση αυτό το καλοκαίρι, εφόσον βέβαια όλο κυλήσουν κατ' ευχήν με τον Βραζιλιάνο.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ