ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί έδωσε αύξηση 2.350% σε 21χρονο στόπερ της

Η Παρί έδωσε αύξηση 2.350% σε 21χρονο στόπερ της
Κιμπέμπ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Πρεσνέλ Κιμπέμπ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν απολαμβάνοντας μία τεράστια αύξηση στις αποδοχές του.

Το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν στα στόπερ μοιάζει εξασφαλισμένο, μετά από τη λήξη του σίριαλ της ανανέωσης συμβολαίου του Πρεσνέλ Κιμπέμπ, ο οποίος θα παραμείνει στο "Παρκ ντε Πρενς" μέχρι το 2021.

Ο 21χρονος Γάλλος είχε μπει στο... ψυγείο από τα μέσα Οκτωβρίου, μέχρι οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν για μήνες.

Ο Κιμπέμπ, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των πρωταθλητών Γαλλίας και γεννήθηκε στη συνοικία Μπομόν σουρ Ουασέ του Παρισιού, έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2014 και έκτοτε εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Σε ηλικία 21 ετών θεωρείται ο διάδοχος του Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας της Παρί και διαπραγματεύτηκε ως τέτοιος, ζητώντας αρχικά μικτές απολαβές 13.000.000 ευρώ. Η πρώτη αντιπρόταση του συλλόγου ήταν 2.340.000 ευρώ και ακολούθησαν προτάσεις για 6.760.000 ευρώ και 7.800.000 ευρώ τις οποίες αρνήθηκε ο παίκτης, σύμφωνα με το " RMC".

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα 8.840.000 ευρώ, τα οποία με μπόνους μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα 10.140.000 ευρώ, μία αύξηση της τάξης του 2.350%, αφού μέχρι πρότινος εισέπραττε 416.000 ευρώ κάθε χρόνο.

"Η επέκταση του συμβολαίου μου με τον σύλλογο όπου έμαθα να παίζω μου προσφέρει μεγάλη χαρά. Είμαι εδώ από πολύ μικρός και χρειάζεται να δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Φιλοδοξία μου είναι να κατακτήσω τίτλους και να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να αποκομίσω εμπειρίες και σπουδαίες στιγμές με τους συμπαίκτες, τον σύλλογο και τους φιλάθλους", δήλωσε ο διεθνής με την κ-21.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Παρί, Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας, πρόσθεσε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επεκτείναμε το συμβόλαιο του Πρεσνέλ. Η νέα συμφωνία αποτελεί ένα σημάδι της μεγάλης εμπιστοσύνης που έχουμε γι' αυτόν. Κάθε μέρα, αυτός ο νέος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να αναπτύσσεται μαζί μας, μαζί με σταρ όπως ο Τιάγκο Σίλβα και ο Μαρκίνιος".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ