ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η αλαζονική συμπεριφορά του Νεϊμάρ

Η αλαζονική συμπεριφορά του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ, όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε 18χρονο παίκτη της Σέλτικ, ο οποίος πήγε να τον χαιρετήσει μετά το τέλος του αγώνα και ενώ νωρίτερα είχαν κόντρα, αλλά τον ειρωνεύτηκε κιόλας. (VIDEO)

Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας, που αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά και κάθε κίνησή τους έχει αντίκτυπο και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα. Καλά τα τσαλίμια, οι ντρίμπλες και τα γκολ, αλλά η σωστή συμπεριφορά πολλές φορές επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα και ξεχωρίζει μια μεγάλη προσωπικότητα από έναν απλά πολύ καλό αθλητή.

Ο Νεϊμάρ δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο χθες το βράδυ (12/9), όταν η ομάδα του νίκησε εύκολα με 5-0 την Σέλτικ στην Γλασκώβη για την πρεμιέρα του Champions League. Ο Βραζιλιάνος επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά σε 18χρονο αντίπαλό του, προφανώς γιατί με αυτόν τον έπαιρνε να κάνει κάτι τέτοιο. Αφ υψηλού και καβάλα στ' άλογο...

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, έδειξε τρία δάχτυλα στον 18χρονο Ράλστον και ενώ το σκορ ήταν 0-3 εκείνη την ώρα (του είπε κάποια... σκωτζέζικα ο Ράλστον), ενώ στο τέλος του αγώνα ο νεαρός πήγε κοντά για να του δώσει το χέρι και αφού πρώτα τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη, αλλά ο Νεϊμάρ το συνέχισε.

Κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Τιάγκο Σίλβα, κοιτάζοντας τον αντίπαλό του σα να τον κοροϊδεύει, με τον Βεράτι να μπαίνει στη μέση, να αγκαλιάζει τον Ράλστον και να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση. Αν μη τι άλλο, φάουλ του Βραζιλιάνου, αντί να δώσει το καλό παράδειγμα!

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ