ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Φουλάρει για Ντεμπελέ η Παρί Σεν Ζερμέν

Dortmund's Ousmane Dembele, right, celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Ousmane Dembele, right, celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ και η "Equipe" τονίζει πως η ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις για την μεταγραφή του παίκτη από την Ντόρτμουντ.

Στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στο στόχαστρο των Γάλλων και σήμερα (26/6) αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τους Γερμανούς για την απόκτησή του.

Από την στιγμή που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Αλέξις Σάντσες, η Παρί παλεύει για τον Ντεμπελέ. Θυμίζουμε πως είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα, που θεωρείται φαβορί, όμως οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να γίνει δικός τους.

AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ