ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Φορλάν: "Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι"

Uruguay's Diego Forlan arrives to a practice session at Arena do Jacare Stadium before the start of the World Cup soccer tournament in Sete Lagoas, Brazil, Thursday, June 12, 2014.  (AP Photo/Bruno Magalhaes)
Uruguay's Diego Forlan arrives to a practice session at Arena do Jacare Stadium before the start of the World Cup soccer tournament in Sete Lagoas, Brazil, Thursday, June 12, 2014. (AP Photo/Bruno Magalhaes) AP

Ο Έντισον Καβάνι βρίσκεται σε κόντρα με τον Νεϊμάρ και ο Ντιέγκο Φορλάν φρόντισε να πάρει το μέρος του συμπατριώτη του.

Η κόντρα ανάμεσα στον Νεϊμάρ και τον Καβάνι δεν μένει στα στενά όρια της Παρί Σεν Ζερμέν όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να τοποθετηθούν για το συγκεκριμένο θέμα με τον Ντιέγκο Φορλάν να είναι ένας από αυτούς.

Ο 38χρονος φορ, ο οποίος αναζητά εδώ και περίπου ένα χρόνο τη νέα του ομάδα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του και επί σειρά ετών συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο Φορλάν υπερασπίστηκε τον Καβάνι και παράλληλα, έριξε τις μπηχτές του τόσο για τον Νεϊμάρ όσο και για τον Ντάνι Άλβες. "Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα" ανέφερε με δεικτικό τρόπο.

Photo credits: AP Photo/Bruno Magalhaes

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ