ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Φαμπίνιο αντί για Εμπαπέ η Παρί Σεν-Ζερμέν

Monaco's Fabinho fails to score a penalty goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP)
Monaco's Fabinho fails to score a penalty goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP) AP

Η Μονακό βάζει εμπόδια στο "γάμο" Παρί Σεν-Ζερμέν - Εμπαπέ και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου των Μονεγάσκων, Φαμπίνιο.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αποφασισμένη να ψωνίσει από τη Μονακό, όπως και να 'χει. Μπορεί η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Κιλιάν Εμπαπέ, να παρουσιάζει επιπλοκές - παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν ως... τελειωμένη υπόθεση - καθώς οι Μονεγάσκοι αρνούνται να διαπραγματευτούν ενδεχόμενη παραχώρησή του, αλλά η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση άλλου παίκτη από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Σύμφωνα με την "Equipe" η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Μονακό, Φαμπίνιο, και περιμένει την απάντηση της ομάδας του στην πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ. Εάν το deal ολοκληρωθεί, ο Νοτιοαμερικάνος θα γίνει κάτοικος Παρισιού για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ η μεταγραφική πολιτική της Παρί έχει διπλή ερμηνεία. Πρώτα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της κι έπειτα θέλει να αποδυναμώσει την μεγαλύτερη εγχώρια απειλή της.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ