ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επίσημο: Ο Έμερι αποχωρεί απ' την Παρί στο τέλος της σεζόν

PSG head coach Unai Emery waits prior to a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG head coach Unai Emery waits prior to a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ουνάι Έμερι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Γκινγκάμπ, ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ' την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του με τον Νεϊμάρ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελεί το προσεχές καλοκαίρι ο Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Γκινγκάμπ, γνωστοποίησε πως αποχωρεί απ' τον πάγκο της ομάδας ύστερα από δύο σεζόν στο τιμόνι.

"Ενημέρωσα τους παίκτες, τον Αθλητικό Διευθυντή και τον πρόεδρο πως αποχωρώ απ' την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Πλέον, απομένει ο τελικός του Coupe de France. Ύστερα από μία συνάντηση πολλών ωρών μεταξύ φίλων, αποχωρώ με σεβασμό", δήλωσε αρχικά, ενώ για τον Νεϊμάρ δήλωσε:

"Η πρώτη χρονιά του στην Παρί δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα και η Παρί θα προχωρήσει μαζί του. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ο Έμερι ανέλαβε το καλοκαίρι του 2016, προερχόμενος απ' τη Σεβίλλη, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Γαλλίας, ένα Κύπελλο, δύο Coupe de la Ligue και δύο Trophée des Champions. Ωστόσο, η αδυναμία του να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του Champions League, σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρούσε με τον Νεϊμάρ, είχαν ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διάδοχος του Έμερι στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας θα είναι ο Τόμας Τούχελ, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι απ' την Ντόρτμουντ.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ