ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επεισόδιο Νεϊμάρ - Έμερι στην προπόνηση της Παρί

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO

Μια εντολή του Ουνάι Έμερι κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (20/10) δεν άρεσε στον Νεϊμάρ, ο οποίος κλώτσησε αναίτια μια μπάλα πάνω στα νεύρα του. Ξεφεύγει η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Στην αρχή ήταν η κόντρα του με τον Έντινσον Καβάνι για τις εκτελέσεις των στημένων και οι γενικότερες σχέσεις τους, οι οποίες πέρασαν από χίλια κύματα, μέχρι να έρθουν σε μια προσωρινή ομαλότητα. Τώρα, ήρθε η σειρά του Ουνάι Έμερι να μπει στο... στόχαστρο του Νεϊμάρ, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και όταν πρόκειται για έναν παίκτη που κόστισε 222.000.000 ευρώ, αυτό είναι πρόβλημα.

Τι ακριβώς συνέβη; Στην προπόνηση της Παρασκευής (20/10), δυο ημέρες μετά το 0-4 με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς, πραγματοποίησαν χαλαρό πρόγραμμα και αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με μπάλα.

Μετά το τέλος της αποφόρτισης, ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον προπονητή του να συνεχίσει την προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αγωνίστηκαν με την Άντερλεχτ, κάτι που του αρνήθηκε ο Έμερι, προφανώς έχοντας στο μυαλό του το ματς επικείμενο ματς με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, όπου ήθελε φρέσκους τους παίκτες του.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Βραζιλιάνος εκνευρίστηκε με τον προπονητή του και αντέδρασε, κλωτσώντας μια μπάλα πάνω σε έναν τοίχο. Το περιστατικό ξάφνιασε όσους ήταν εκεί, μεταξύ των οποίων και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, τον Αντέρο Ενρίκε. Μάλιστα, εκεί ήταν και ο Κόμπε Μπράιαντ σύμφωνα με την εφημερίδα και ξαφνιάστηκε με την αντίδραση του παίκτη.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν ο Έμερι θα τον τιμωρήσει σιωπηρά, αφήνοντάς τον εκτός από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ ή θα προτιμήσει να λύσει το θέμα εκ των έσω και να μην δώσει περαιτέρω συνέχεια. Θυμίζουμε ότι είχε κάνει και δηλώσεις λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκεύης και ερωτηθείς για τον Νεϊμάρ, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ακόμα περιμένει πολλά παραπάνω απ' αυτόν και πως πρέπει να προσαρμοστεί πολύ περισσότερο στο νέο του περιβάλλον.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ