ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επαφή Παρί με Κόντε για αντί-Έμερι

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Ουνάι Έμερι δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν-Ζερμέν και τη νέα σεζόν και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει έλθει ήδη σε επαφή με τον προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Απογοητευμένος, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Κελαϊφί, απάντησε στις ερωτήσεις των Γάλλων δημοσιογράφων: "Δεν είναι η ώρα για αλλαγές".

Αυτή είναι η... μισή αλήθεια. Γιατί η άλλη μισή θέλει την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να τις επεξεργάζεται και να έχει λάβει ήδη την απόφαση για αντικατάσταση του τεχνικού της, Ουνάι Έμερι.

Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της "Equipe" ο Βάσκος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο,τι και να γίνει.

Άλλωστε, ο μοναδικός στόχος με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2017 ήταν η κατάκτηση του Champions League.

Επαφή Παρί με Κόντε για αντί-Έμερι

Η πρώτη σελίδα της "Equipe"

Σύμφωνα με την εγκυρότατη κορυφαία γαλλική εφημερίδα έχει γίνει ήδη επαφή με τον Ιταλό προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Κι αυτός δύσκολα θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των "μπλε" την επόμενη σεζόν. Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και ο Αντέρο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν-Ζερμέν) τον θεωρούν ιδανικό ως προς τη διαχείριση των "αστέρων" που έχουν συγκεντρωθεί στο Παρίσι.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ