ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έντονη αντίδραση της Παρί για τα δημοσιεύματα περί "φουσκωμένων" χορηγιών

Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi waits for the arrival of Qatar's Prime Minister Sheikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani prior to a meeting with French President Francois Hollande at the Elysee Palace, in Paris, France, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi waits for the arrival of Qatar's Prime Minister Sheikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani prior to a meeting with French President Francois Hollande at the Elysee Palace, in Paris, France, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν προέβη σε διάψευση δημοσιεύματος των "Financial Times" για τα "φουσκωμένα" συμβόλαια των χορηγιών, υποστηρίζοντας ότι η UEFA γνωρίζει ήδη τα πάντα.

Μία ημέρα μετά από το δημοσίευμα των " Financial Times" που υποστηρίζει ότι η έρευνα που διενεργείται για τις χορηγίες προς την Παρί Σεν Ζερμέν εντόπισε "φουσκωμένα συμβόλαια", ο γαλλικός σύλλογος πέρασε στην αντεπίθεση.

Με ανακοίνωσή του επιτίθεται στα ΜΜΕ που παρουσίασαν και αναπαρήγαγαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι εδώ και χρόνια βρίσκεται υπό διαρκή εποπτεία της UEFA και ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι το μεμπτό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η συνάντηση με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας είναι προγραμματισμένη και ρουτίνας και δεν έχει να κάνει με τα ευρήματα των ερευνών.

Η ανακοίνωση

"Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκει αξιοθρήνητο ότι, μόνο μερικές ημέρες πριν από μία προγραμματισμένη συνάντηση με την UEFA, ψευδείς πληροφορίες που στοχεύουν τον σύλλογο δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπενθυμίζει στα media ότι ο σύλλογος ελέγχεται στενά από την UEFA για τέσσερα χρόνια, μετά από τον συμβιβασμό που υπεγράφη και από τις δύο πλευρές το 2014. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο ευρωπαϊκός οργανισμός έχει μία πολύ ξεκάθαρη και διαυγή εικόνα για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ειδικά σε σχέση με τα συμβόλαια εκατομμυρίων με τους συνεργάτες του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA και ο σύλλογος θα πάει στην UEFA όπως συνηθίζει, με πλήρη διαφάνεια, στις 20 Απριλίου".

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ