ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Λάτρεψα μικρός τον Κριστιάνο, αλλά τώρα τελείωσε"

PSG's Kylian Mbappe left, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Champions League Group B soccer match between Celtic and Paris St. Germain at the Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Scott Heppell)
PSG's Kylian Mbappe left, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Champions League Group B soccer match between Celtic and Paris St. Germain at the Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στη "Marca" (η οποία επιφύλασσε πρωτότυπο πρωτοσέλιδο) για τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Ρεάλ για τους 16 του Champions League και την αγάπη "που τελείωσε" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη Ρεάλ, παραδέχθηκε ότι θαύμαζε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν μικρός, αποθώσε Νεϊμάρ και Ζινεντίν Ζιντάν και ευχήθηκε το 2018 να κατακτήσει Champions League και Μουντιάλ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ "ανακρίθηκε" από τη "Marca" και δείτε τι απάντησε:

"Η Ρεάλ και η Παρί είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη, έχει κατακτήσει διαδοχικά Champions League κι εμείς μεγαλώνουμε. Θα είναι μεγάλα ματς και θα πάμε στο Bernabéu για να προκριθούμε. Έχω παίξει σε μεγάλα γήπεδα, αλλά όχι στο Bernabéu. Είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να το δω καλά μια μέρα πριν το ματς για να προετοιμαστώ. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να σημαδέψει την ιστορία μας απέναντι στην τωρινή κάτοχο. Γι' αυτό κι έχουμε μεγάλο κίνητρο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους κι όταν πάμε στο Bernabéu δεν υπάρχει περισσότερος σεβασμός. Η Ρεάλ έχει παίκτες που αποτελούν σημείο αναφοράς σε κάθε θέση και παίζουν πολλά χρόνια μαζί".

Entrevista con Mbappe en Doha, Catar. **** NO USAR EN WEB NI PUBLICAR ANTES DE QUE SALGA LA ENTREVISTA*****
Entrevista con Mbappe en Doha, Catar. **** NO USAR EN WEB NI PUBLICAR ANTES DE QUE SALGA LA ENTREVISTA***** LIBRE USO

Για τον Κριστιάνο: "Ο Κριστιάνο είναι το παιδικό μου ίνδαλμα, ήταν πολύ όμορφο όταν τον συνάντησα στο Valdebebas (προπονητικό κέντρο Ρεάλ). Αλλά, είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να νικάω, να νικάω, να νικάω. Έτσι, ελάχιστα με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι. Τον λάτρεψα όταν ήμουν μικρός, αλλά αυτό τελείωσε. Τώρα πάω στο Bernabéu για να παίξω και να νικήσω. Από κάποιον που έχει κατακτήσει πέντε "Χρυσές Μπάλες", μόνο μπορείς να μάθεις. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά κι εδώ (στην Παρί) έχω μεγάλους. Ο Νεϊμάρ είναι πρακτικά στο ίδιο επίπεδο με τον Κριστιάνο".

Για τον Νεϊμάρ: "Ο κόσμος βλέπει απέξω έναν Νεϊμάρ, ο οποίος δεν είναι αυτός που φαίνεται. Όταν μοιράζεσαι τα αποδυτήρια μαζί του, καταλαβαίνεις ότι δεν έχει σχέση. Είναι πολύ αγαπητός, συμπαθητικός, παίζει για την ομάδα. Είναι κάποιος που μπορεί να μας κάνει να κατακτήσουμε τίτλους και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε".

Για τη φημολογία του καλοκαιριού περί μεταγραφής του στη Ρεάλ: "Υπήρχαν πολλές φήμες, είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε, αλλά τώρα είναι παρελθόν. Όπως είναι και για τη Ρεάλ. Τώρα παίζω για την Παρί και θα υπερασπιστώ τη φανέλα 100%. Επέλεξα την Παρί γιατί είναι η ομάδα της πόλης μου. Θέλω να παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα του μέλλοντος και η Παρί έχει τα φόντα να το καταφέρει".

Εμπαπέ: "Λάτρεψα μικρός τον Κριστιάνο, αλλά τώρα τελείωσε"

Το φανταστικό πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας

Για τα ρεκόρ: "Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται κι αυτό μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αλλά, σαν τους τίτλους δεν υπάρχει κάτι. Είναι το πιο όμορφο"

Για το Ζιντάν: "Ήταν το ίνδαλμά μου από τη Γαλλία. Όλη η Γαλλία αγαπά τον Ζιντάν, είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι φανταστικός προπονητής. Άντεξε στην πίεση, ίσως επειδή γνώριζε από πριν την ομάδα. Κέρδισε το σεβασμό"

Για την ευχή που θα έκανε για το 2018: "Να κατακτήσω το Champions League με την Παρί και το Μουντιάλ με τη Γαλλία".

Photo credits:AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ