ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Ήμουν υπέρ της παραμονής στη Μονακό, αλλά..."

Εμπαπέ: "Ήμουν υπέρ της παραμονής στη Μονακό, αλλά..."

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν-Ζερμέν υποστήριξε ότι αρχικά σκεφτόταν να μείνει στη Μονακό, αλλά ύστερα από συζήτηση με την οικογένειά του αποφάσισε να μετακινηθεί στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν παρουσίασε τον Γάλλο διεθνή επιθετικό και πρόσφατο μεταγραφικό της απόκτημα, Κιλιάν Εμπαπέ, στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο 18χρονος φορ υποστήριξε ότι αρχικά ήταν υπέρ της παραμονής του στη Μονακό, αλλά μετά τις συζητήσεις με την οικογένειά του αποφάσισε να μετακινηθεί στην Παρί (δανεικός και αγορά το 2018 με 145.000.000 ευρώ).

"Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να επιστρέψω στο Παρίσι. Μίλησα με τον προπονητή. Του αρέσει να μιλά για ποδόσφαιρο. Υπάρχει σύνδεση ανάμεσά μας. Θέλω να τα πάω καλύτερα από την περυσινή σεζόν.

Έχω να μάθω πολλά από τους παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν. Το "Parc des Princes" είναι ιδιαίτερο γήπεδο για μένα από την παιδική μου ηλικία. Ήμουν υπέρ της παραμονής μου στη Μονακό. Αλλά, μίλησα με την οικογένειά μου κι αποφάσισα να κλείσω στην Παρί", υποστήριξε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Photo credits: PSG Officiel Twitter

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ