ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έμερι: "Υπάρχει πιθανότητα να παίξει με Ρεάλ ο Νεϊμάρ"

Paris Saint-Germain's coach Unai Emery, left, greets Neymar during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
Paris Saint-Germain's coach Unai Emery, left, greets Neymar during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Ο τεχνικός της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, διέψευσε τις πληροφορίες για την επιλογή του Νεϊμάρ να ακολουθήσει την οδό του χειρουργείου και τόνισε ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να παίξει κόντρα στη Ρεάλ.

Το ενδιαφέρον στη γαλλική ποδοσφαιρική επικαιρότητα συνεχίζει να μονοπωλεί ο τραυματισμός του Νεϊμαρ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

Το πρωί της Τρίτης (27/2) διέρρευσαν πληροφορίες απ' το περιβάλλον του Βραζιλιάνου πως θα επιλέξει να μπει στο χειρουργείο, έτσι ώστε να είναι σίγουρα διαθέσιμος για το Μουντιάλ 2018.

Σε περίπτωση επέμβασης όμως θα απουσιάσει απ' την δράση για δύο μήνες και όχι για έναν, όπως υπολογίζεται χωρίς την εγχείρηση.

Ο τεχνικός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Ουνάι Έμερι, διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες για την επιλογή του "Νέι" να ακολουθήσει την οδό του χειρουργείου και τόνισε ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να παίξει κόντρα στη Ρεάλ (6/1, 21:45) για τη ρεβάνς των 16 του Champions League.

"Είναι λάθος, δεν θα χειρουργηθεί. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες για να λάβουμε μια απόφαση. Πρέπει να έχουμε ηρεμία μαζί του, μίλησα με τους γιατρούς και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσει να παίξει κόντρα στη Ρεάλ. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά την αλήθεια τη λέω εγώ.

Εάν παίξει θα είμαστε χαρούμενοι. Εάν όχι, έχουμε άλλους παίκτες να το κάνουν. Τώρα είναι πιο κοντά στο να μην παίξει, αλλά δεν αποκλείεται (να παίξει). Θέλει να παίζει σε όλα τα ματς, θέλει να παίξει και κόντρα στη Ρεάλ", υποστήριξε ο Βάσκος προπονητής.

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ