ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Έμερι σε Μπεν Αρφά: "Δεν είσαι ο Μέσι"

Έμερι σε Μπεν Αρφά: "Δεν είσαι ο Μέσι"

Η κόντρα του Ουνάι Έμερι με τον Χατέμ Μπεν Αρφά καλά κρατεί με τον Ισπανό τεχνικό της Παρί Σεν-Ζερμέν να απευθύνεται με "φαρμακερή" ατάκα προς τον Γάλλο φορ σε προπόνηση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

O Oυνάι Έμερι έχει αφήσει εκτός αποστολής τον Χατέμ Μπεν Αρφά, μεταγραφική προσθήκη της θερινής περιόδου, στα τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν-Ζερμέν με πολλούς να προσφεύγουν στο χαρακτήρα του Γάλλου επιθετικού όσον αφορά στην ερμηνεία της κίνησης.

Μετά το video στο οποίο φαίνεται ο Μπεν Αρφά να... βαριέται στην προπόνηση, η "Equipe" την Πέμπτη το πρωί αποκαλύπτει την ατάκα που άκουσε ο ποδοσφαιριστής, από τον Ουνάι Έμερι.

"Εσύ δεν είσαι ο Μέσι", είπε ο Ισπανός προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας στον ποδοσφαιριστή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Εξάλλου και δημοσίως στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ντιζόν, ο Έμερι υποστήριξε: "Είναι μια αθλητική απόφαση. Υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι για να παίξουν, άλλοι όχι". Τα γαλλικά ΜΜΕ προβλέπουν ότι αυτή η κόντρα αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια, προσεχώς...

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ