ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ελεύθερος να αποχωρήσει ο Ιμπραχίμοβιτς

Ελεύθερος να αποχωρήσει ο Ιμπραχίμοβιτς

Η "Daily Mail" αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πως μπορεί να αποχωρήσει την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Αρκετές ομάδες προτίθενται να ασχοληθούν μαζί του.

Αν ισχύει η είδηση, τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρξει "χορός" εκατομμυρίων στα πόδια του. Άλλωστε, μιλάμε για έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και σίγουρα προσελκύει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Η "Daily Mail" έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε τον Σουηδό επιθετικό πως μπορεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αρκεί όμως να το θέλει και ο ίδιος. Πάντως, έχει το "πράσινο φως" από τους διοικούντες την πρωταθλήτρια Γαλλίας να ξεκινήσει τις όποιες συζητήσεις μαζί με τον ατζέντη του.

Το δημοσίευμα επικαλείται γαλλικές πηγές και τονίζει πως οι οικονομικές απαιτήσεις της Παρί θα είναι λογικές, μιας και ο Σουηδός είναι ήδη 34 ετών, αναζητά ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του και σίγουρα όποια ομάδα τον αποκτήσει, θα χρειαστεί να του δώσει πολλά χρήματα.

Δυο ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους, εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ, είναι η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες, όμως οι δυο προαναφερθείσες, φέρονται έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα του Ζλάταν, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ