ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έκραξαν για unfair τον Νεϊμάρ και είπε ότι έκανε πλάκα!

Έκραξαν για unfair τον Νεϊμάρ και είπε ότι έκανε πλάκα!

Ο Νεϊμάρ πήγε να σηκώσει τον πεσμένο Τραορέ Χαμαρί της Ρεν, αλλά τράβηξε πίσω το χέρι του. Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του πως έκανε πλάκα με τον αντίπαλό του και πως δεν ήταν unfair ενέργεια. (VIDEO)

Για μια ακόμη φορά ο Νεϊμάρ κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Άλλες φορές για τα επιτεύγματά του στο χορτάρι και άλλοτε για ενέργειες και συμπεριφορές του, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν για το Κύπελλο Γαλλίας, που βρήκε νικητές τους Παριζιάνους με 3-2, φτάνοντας στον τελικό της διοργάνωσης, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, με τον ίδιο όμως να δίνει τη δική του εκδοχή.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση πήγε να σηκώσει τον πεσμένο Τραορέ Χαμαρί, αλλά την τελευταία στιγμή τράβηξε το χέρι του και γυρίζοντας πίσω χαμογέλασε στον αντίπαλό του. Πολλοί εντός και εκτός Γαλλίας μίλησαν για unfair ενέργεια, αλλά ο ίδιος είπε πως αστειευόταν...

"Παίζω ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες με προκαλούν πολύ. Στο τέλος του αγώνα, έκανα ένα αστείο, το οποίο ξέρω ότι είναι αμφιλεγόμενο. Πάντα γελάω και κάνω πλάκα σε ένα φίλο μου, γιατί όχι και με τους αντιπάλους;", σχολίασε στη μικτή ζώνη ο Νεϊμάρ μετά τον αγώνα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ