ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Διαψεύδει ο Έμερι τα περί φυγής του Νεϊμάρ

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO

Ο προπονητής της Παρί Σ.Ζ., Ουνάι Έμερι, εμφανίστηκε ξεκάθαρος για το μέλλον του Νεϊμάρ, παρά τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του.

Πλήθος δημοσιευμάτων του εξωτερικού θέλουν τον Νεϊμάρ να είναι φευγάτος από την Παρί Σεν Ζερμέν και να αποκαλύψει σε πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα ότι έχει μετανιώσει που αποχώρησε το καλοκαίρι από την Καταλωνία, τη στιγμή που άλλα ρεπορτάζ στην Ισπανία βάζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι της απόκτησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για τον Βραζιλιάνο και ξεκαθάρισε την κατάσταση, λέγοντας ουσιαστικά πως ο παίκτης του δεν πρόκειται να φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα.

"Ο σύλλογος και ο πρόεδρος τον θέλουν να μείνει και αυτό θα γίνει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Μιλάω μαζί του και αυτό είναι το πιο σημαντικό, πέρα από τις φήμες.

Η προσαρμογή είναι διαφορετική για κάθε ποδοσφαιριστή και κάποιοι δεν προσαρμόζονται γρήγορα. Κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστεί όσο καλύτερα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ο αγωνιστικός χώρος και οι εμφανίσεις εκεί", είπε ο Έμερι για τον Νεϊμάρ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ