ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Αυτή είναι η προσφορά-μαμούθ της Παρί για Κ.Ρονάλντο

Αυτή είναι η προσφορά-μαμούθ της Παρί για Κ.Ρονάλντο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί παρελθόν όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιπροσωπεύει το μέλλον για την Παρί Σεν Ζερμέν και δίνει χρυσάφι για να τον αποκτήσει. Δείτε τις άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις για τους Παριζιάνους.

Η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" είχε αποκαλύψει σε δημοσίευμά της πριν δύο εβδομάδες πως άνθρωποι της Παρί συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ήρθαν σε προφορική συμφωνία μαζί του για τον πελάτη του , χωρίς όμως να προχωρήσουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες, είτε αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προσέφεραν είτε με τα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν.

Αυτή είναι η προσφορά-μαμούθ της Παρί για Κ.Ρονάλντο

Την απορία πάντως σε σχέση με τα χρήματα που προσφέρει η τετράκις πρωταθλήτρια Γαλλίας ανέλαβε να την λύσει η "Gazzetta dello Sport", με το ιταλικό μέσο να υποστηρίζει πως η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι εξωπραγματική: 120.000.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για να δεχτεί να παραχωρήσει το μεγάλο αστέρι της και 30.000.000 ευρώ στον Πορτογάλο για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Έντινσον Καβάνι είναι υποψήφιος για να πάρειτη θέση του βασικού σέντερ φορ μετά το αντίο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενώ οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να "γλυκοκοιτάζουν" τον (πρώτο σκόρερ της Serie A με 36 τέρματα) Γκονσάλο Ιγκουαΐν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νάπολι και έχει ρήτρα ύψους 94.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ