ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αποκάλυψη Βασίλιεβ για Ρεάλ και Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
PSG's Kylian Mbappe, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ, μίλησε για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και προχώρησε σε αποκαλύψει σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περασμένο καλοκαίρι ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ ήταν το που θα καταλήξει τελικά ο Εμπαπέ. Ο νεαρός επιθετικός προτίμησε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το όνομα του είχε συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλοί στάθηκαν στα πολλά χρήματα που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον πείσει, όμως η αλήθεια φαίνεται ότι δεν είναι αυτή.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Βαντίμ Βασίλιεβ. Ο αντιπρόεδρος της Μονακό σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση παραθέτοντας και λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση της Ρεάλ.

"Ο Εμπαπέ προτίμησε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν γιατί θεώρησε ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα ίδια χρήματα με την Παρί Σεν Ζερμέν" αποκάλυψε ο Βασίλιεβ. Στη συνέχεια είπε και κάτι το οποίο δείχνει πως η διοίκηση της Μονακό δεν ήθελε να τον πουλήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

"Πάντα μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρος. Δεν θα το κρύψω, αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε πιο δυνατή μία βασική ανταγωνίστρια μας. Δεν θα το κάναμε, αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του Κίλιαν και της οικογένειας του" είπε χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος ο Εμπαπέ μάλλον δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή που έκανε.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ