ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αλλάζει αριθμό στη φανέλα ο Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe looks at his teammates during the League One soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe looks at his teammates during the League One soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η επιχείρηση προώθησης του Κιλιάν Εμπαπέ μόλις ξεκίνησε για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσανατολίζεται να αλλάξει νούμερο στη φανέλα του 19χρονου "κανονιέρη", για... εμπορικούς λόγους.

This... last year! Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται πολύ πιθανό να αλλάξει αριθμό στη φανέλα, καθώς πρόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να αυξήσει την εμπορικότητα του μεγάλου της αστεριού.

Ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων και "next big thing" του γαλλικού ποδοσφαίρου ενδέχεται να αποχωριστεί το Νο 29 που κατείχε μέχρι πρότινος, προκειμένου να φορέσει το Νο 7.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο 19χρονος κυνηγός είχε το Νο 10 στην πλάτη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι "κατειλημμένος" ατον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας από τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος "μάγος" δύσκολα θα δεχθεί να αλλάξει κάτοχο η εμφάνιση με το "10", με συνέπεια η εναλλακτική λύση να ακούει στον αριθμό "7".

Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει -ήδη- στα social media φωτογραφία που απεικονίζει τη νέα φανέλα του ελπιδοφόρου στράικερ με την ομάδα του Παρισιού.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ