ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Άκυρο" της Έβερτον στην Παρί για Λουκακού

"Άκυρο" της Έβερτον στην Παρί για Λουκακού
2016 GETTY IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του Ρομελού Λουκακού, αλλά η Έβερτον δείχνει αρνητική σε μια τέτοια εξέλιξη. Διαβάστε τι δηλώνει ο Βέλγος επιθετικός.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει με... θετικό μάτι να εντάξει στο ρόστερ της τον Ρομελού Λουκακού, αλλά ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, κι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή εμφανίζονται αρνητικοί σε μια τέτοια εξέλιξη.

Είναι γνωστό ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει νέο ηγέτη, στη μετά-Ιμπραχίμοβιτς εποχή. Ο Έντινσον Καβάνι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν (σ.σ. 11 γκολ σε 11 συμμετοχές), αλλά ο τραυματισμός που αποκόμισε την Κυριακή (6/11) στη νίκη απέναντι στη Ρεν (4-0), δημιουργεί "πονοκέφαλο" στη διοίκηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η ομάδα του Παρισιού θέλει τον Λουκακού, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν κι ο ατζέντης του παίκτη δηλώνουν σίγουροι πως θα παραμείνει στην Έβερτον. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 11 αγωνιστικές στην Premier League ο Βέλγος έχει σκοράρει επτά φορές κι έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

Ο 23χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα, δηλώνοντας πλήρη άγνοια: "Ο ατζέντης ποτέ δεν μου λέει τίποτα. Δεν με ενοχλεί αυτό και το σέβομαι. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά για την ώρα αγωνίζομαι στην Έβερτον".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ