ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Στον Παναιγιάλειο ο Γκουτσίδης

Στον Παναιγιάλειο ο Γκουτσίδης
Γκουτσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου και επιστρέφει στην ομάδα του Αιγίου, όντας ο τέταρτος προπονητής την φετινή σεζόν.

Ήταν το φαβορί, όπως είχε γράψει από χθες (27/11) το Sport24.gr και επιβεβαιώθηκε. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου και επιστρέφει στην ομάδα του Αιγίου, καθοδηγώντας την ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 51χρονος κόουτς εργάστηκε και την σεζόν 2014-15 στον Παναιγιάλειο, τον οποίο κράτησε στη Football League μέσω της διαδικασίας των play out. Σε 23 παιχνίδια είχε 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Μετέπειτα, συνέχισε στον Πλατανιά και βρέθηκε στο πλάι του Γιώργου Παράσχου.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης παίρνει την θέση του Νίκου Κουρμπανά. Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα, η διοίκηση του Παναιγιάλειου αποφάσισε να τον απολύσει. Ο Κορίνθιος τεχνικός πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα σε επτά ματς (κάθισε και σε δύο ματς Κυπέλλου), με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αιγιώτες προχώρησαν στην πρόσληψη του τέταρτου διαφορετικού προπονητή και ενώ έχουν γίνει μόλις πέντε αγωνιστικές στη Football League. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Σπανό (νυν τεχνικό του Άρη), η συνέχεια με τον Σπύρο Μπαξεβάνο (και αυτός αποχώρησε πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς) και ακολούθησε ο Κουρμπανάς.

Αναλυτικά:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ο κ. Γκουτσίδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ