ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν θέλει τις μετοχές του Παναιγιάλειου

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Παναιγιάλειος EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν είναι σε συζητήσεις με τον Παναιγιάλειο για να αναλάβει το 48,8% των μετοχών. Υπεγράφη το προσύμφωνο και προχωρά η διαδικασία. Τι επαγγέλλεται ο Αιγύπτιος. Νέος προπονητής ο Δημητρίου, άφιξη Ρώσου μέσου.

Μία από τις πολλές ομάδες της Football League που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είναι ο Παναιγιάλειος. Ο Αντώνης Ρέλλας εξέφρασε επιθυμία να αποχωρήσει, βλέποντας ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στην ομάδα του Αιγίου εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο.

Την "πόρτα" της ΠΑΕ για την ανάληψη του 48,8% των μετοχών "χτύπησε" μέσω Ελλήνων διαμεσολαβητών ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν. Πρόκειται για Αιγύπτιο, ο οποίος φέρεται να ελέγχει μεγάλο κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας στο Κάιρο, ενώ διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο για τη μεταβίβαση. Αυτό θα σταλεί στον επενδυτή, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι η υπόθεση προχωρά και να ακολούθως να εκταμιεύσει χρήματα. Όπως υποστηρίζεται, αν το ύψος των χρεών διαπιστωθεί ότι είναι μεγαλύτερο, τότε το ποσό αυτό θα εκπέσει από το τίμημα για την αγορά των μετοχών.

Από εκεί και πέρα, νέος προπονητής στη "Μαύρη Θύελλα" θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Γκουτσίδη. Στον Παναιγιάλειο, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, θα αφιχθεί ο 24χρονος (26/07/93) Ρώσος μέσος, Τιμούρ Αγιούποφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Ρουμπίν Καζάν (42 συμμετοχές, 4 γκολ τη διετία 2013-15) και ακολούθως έπαιξε στην Ολιμπίγιετς. Στην 3η κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος είχε 31 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ φέτος στη β' κατηγορία μέτρησε 19 ματς και 2 τέρματα.

Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στην 15η θέση της Football League ύστερα από έντεκα παιχνίδια. Με δεδομένο ότι έξι ομάδες υποβιβάζονται, αυτή τη στιγμή οι Αιγιώτες είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

ΜΟΡΣΕΝΤΙ, ΣΑΜΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΜΠΝΤΟΥΝ

Το 2015 ο Μοχάμεντ Μορσέντι, είχε εμπλακεί για λίγο στον Παναιγιάλειο. Αιγύπτιος και αυτός, αλλά η θητεία του δεν έμελλε να μακροημερεύσει. Στον Εργοτέλη μεγαλομέτοχος αυτή τη στιγμή είναι επίσης Αιγύπτιος, ο Μαγκέντ Σάμι. Στην Αναγέννηση Καρδίτσας, και εκεί υπάρχει ξένος επενδυτής, ο Γερμανός Κλάους Μίλερ.

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ