ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Με τερματοφύλακα... μέσο ο Παναιγιάλειος

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ / FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Σταματής EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιγιάλειος κλήθηκε να παίξει με τον Καραϊσκάκη Άρτας δίχως να έχει διαθέσιμο τερματοφύλακα. Στα γκολπόστ, έτσι, κάθισε ο μέσος Γαβριηλίδης. Στο προηγούμενο ματς, κίπερ "ντύθηκε" ο επιθετικός Σταματής.

Με το... ζόρι κρατιέται ο Παναιγιάλειος. Βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί από τη Football League και στα δύο τελευταία παιχνίδια, κάτω από τα γκολπόστ δεν κάθισε τερματοφύλακας, αλλά επιθετικός και μέσος! Την περασμένη αγωνιστική, στην 31η, ο Αθανασίου ένιωσε ζαλάδες και ζήτησε αλλαγή.

Εναλλακτική δεν είχε ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος "επιστράτευσε" τον επιθετικό του και πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ανδρέα Σταματή, στο 36', όταν ήδη η ομάδα ήταν με 0-2 πίσω στο σκορ (τελικά έχασε 2-3).

Σήμερα (16/5), για την 32η αγωνιστική, τερματοφύλακας δεν υπήρχε. Ο Τσάπαλος έχει καταθέσει προσφυγή, ο Αθανασίου είναι τραυματίας και ο Καρακίτσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι εκπαιδευόμενος.

Έτσι, ο Δημητρίου χρησιμοποίησε τον χαφ του, Βασίλη Γαβριηλίδη, αλλά από το ξεκίνημα του ματς αυτή τη φορά! Ανέκαθεν η Football League... πρόσφερε τέτοιες ενδιαφέρουσες ιστορίες με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ