ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Απειλούν με αποχή οι παίκτες του Παναιγιάλειου

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Παναιγιάλειος EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση τους τονίζουν ότι αν δεν τους κατατεθούν τα χρήματα που τους οφείλονται έως την Πέμπτη τότε δεν θα κατέβουν να παίξουν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι παίκτες του Παναιγιάλειου οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι αν δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα μέχρι την Πέμπτη (25/1) τότε δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η ανακοίνωση σημειώνει:

"Για την ιστορία του συλλόγου και την αξιοπρεπή πορεία του τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις και έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή και αντοχή τον τελευταίο καιρό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό (προσφυγές, αποχωρήσεις) δεν μπορούμε άλλο να αρκεστούμε στην υπομονή.

Εάν μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, δεν κατατεθούν τα χρήματα που μας οφείλονται, δηλώνουμε πως δεν θα πάμε να αγωνιστούμε την προσεχή Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σεβόμενοι την ομάδα και με γνώμονα πάντα την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου"

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ