ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αιφνίδια αποχώρηση Σπανού στον Παναιγιάλειο

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (Eurokinissi Sports)
Σπανός, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σπανός αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τον Παναιγιάλειο. Έτσι, η "Μαύρη Θύελλα" είναι υποχρεωμένη να βρει νέο προπονητή, ενόψει της συμμετοχής της στη Stoiximan.gr Football League.

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Παναιγιάλειου ο Δημήτρης Σπανός. Το Σάββατο (8/7) η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αιγιώτη τεχνικό και ενώ τίποτα δεν προϊδέαζε για μια τέτοια εξέλιξη. Όπως έγινε επισήμως γνωστό, η απόφαση πάρθηκε από κοινού μεταξύ του 48χρονου τεχνικού και του μεγαλομετόχου, Αντώνη Ρέλλα.

Ρέλλας και Σπανός προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση: "Σήμερα, έπειτα από μεταξύ μας συζήτηση, διαπιστώθηκε πως υπήρξε διάσταση απόψεων τόσο σε οργανωτικά όσο και αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα μας. Έτσι, κοινή συναινέσει και με γνώμονα πάντα το καλό του Παναιγιαλείου, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακοπή της συνεργασίας μας".

Στην επίσημη ενημέρωσή της η «Μαύρη Θύελλα» ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευχαριστεί τους Δημήτρη Σπανό και Σωτήρη Βίνο για τη συνεργασία και την προσφορά τους στην Μαύρη Θύελλα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη μετέπειτα προπονητική τους καριέρα».

Ο 48χρονος προπονητήςκαθοδήγησε τον Παναιγιάλειο σε 25 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και είχε απολογισμό 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στους "μελανόλευκους", αφού είχε ξαναπεράσει από την τεχνική τους ηγεσία το 2010-2011.

Στο παρελθόν ο Σπανός έχει περάσει και από Αναγέννηση Αρτας, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, ΑΕ Ερμιονίδας, Πανελευσινιακό, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ