ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκιμαράες: "Υπάρχει ρήτρα 30 εκατ. ευρώ για Πεδράο, αλλά διαπραγματευόμαστε και σε χαμηλότερο ποσό"

Konyaspor's Malik Evouna, right, vies for the ball with Vitoria's Pedrao during the Europa League group I soccer match between Vitoria SC and Konyaspor at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Konyaspor's Malik Evouna, right, vies for the ball with Vitoria's Pedrao during the Europa League group I soccer match between Vitoria SC and Konyaspor at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο αντιπρόεδρος της Γκιμαράες, Αρμάντο Μάρκες, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι η τιμή της ρήτρας ύψους 30.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, Πεδράο, μπορεί να πέσει ύστερα από διαπραγμάτευση.

Ο Πεδράο της Γκιμαράες είναι ο στόπερ που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος θέλει να φύγει από την Γκιμαράες, καθώς η ομάδα του δεν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα περίοδο.

Η Βιτόρια απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και μάλιστα στο συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το 2022 τέθηκε ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ! Το Sport24.gr συνομίλησε τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο της Γκιμαράες, Αρμάντο Μάρκες.

Παραδέχθηκε ότι υπάρχει η συγκεκριμένη - απαγορευτική για κάθε ελληνική (κι όχι μόνο) ομάδα - ρήτρα, αλλά εξέφρασε τη διάθεση των "κονκισταδόρες" (κατακτητές, παρατσούκλι της Γκιμαράες) να διαπραγματευτούν:

"Υπάρχει η ρήτρα των 30.000.000 ευρώ. Αλλά αυτή η τιμή, μπορεί να πέσει. Έχουμε τη διάθεση να διαπραγματευτούμε με όποια ομάδα ενδιαφερθεί".

Σε ερώτηση για "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Αντίθετα, τόνισε ότι έχει πρόταση από συλλόγους της Πορτογαλίας. Ο Αρμάντο Μάρκες σε ένα σημείο ήταν κατηγορηματικός για το μέλλον του Βραζιλιάνου: Τον τρόπο αποχώρησής του.

"Δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο Πεδράο είναι μεγάλος παίκτης και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον. Έχουμε προτάσεις από ομάδες της Πορτογαλίας και τους εξωτερικού. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει δανεικός. Το παιδί θα φύγει μόνο με πώληση".

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη, η Γκιμαράες δεν το συζητάει αυτή τη στιγμή με κάτω από 4.000.000 ευρώ. Ωστόσο, αν πιέσει ο παίκτης να φύγει, τότε είναι δεδομένο ότι η πορτογαλική ομάδα θα ρίξει τις απαιτήσεις της.

Photo credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ