ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Τέλος ο Γουόρμπαρτον από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Τέλος ο Γουόρμπαρτον από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η εντός έδρας ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Σάντερλαντ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μαρκ Γουόρμπαρτον, που από το πρωί της Κυριακής (31/12) αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων".

Εννέα μήνες και 37 παιχνίδια άντεξε ο Μαρκ Γουόρμπαρτον στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού η εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ το Σάββατο (30/12) έφερε την απομάκρυνση του 55χρονου προπονητή από την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων".

Στην επίσημη ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρεται ως προσωρινός αντικαταστάτης ο Γκάρι Μπραζίλ, προπονητής των τμημάτων υποδομής, που ανέλαβε άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του Γουόρμπαρτον και το όνομα του θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ αποτελούν επίσης οι Ντέιβιντ Γουίρ (βοηθός προπονητή) και Φρανκ ΜακΠάρλαντ (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος).

Σε 37 ματς στον πάγκο της ομάδας, ο Μαρκ Γουόρμπαρτον είχε απολογισμό 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 19 ήττες, με την τελευταία να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ