ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Sky Sports: "O Kαράνκα νέος προπονητής της Νότιγχαμ"

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Σύμφωνα με το "Sky Sports", η Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε σε συμφωνία με τον Αΐτορ Καράνκα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με τον Ισπανό να αναμένεται στην Αγγλία μέσα στο επόμενο 48ωρο για να ολοκληρώσει το deal.

Στο πρόσωπο του Αΐτορ Καράνκα βρήκε τον ιδανικό διάδοχο του Μαρκ Γουορμπάρτον η Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sky Sports". Το ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός είναι ο "εκλεκτός" του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αγγλία προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Καράνκα είναι χωρίς ομάδα απ' τον περασμένο Μάρτιο, όταν κι απολύθηκε απ' την Μίντλεσμπρο, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για την κακή πορεία της ομάδας, παρά το γεγονός πως ήταν αυτός που την επανέφερε στην Premier League ύστερα από εφτά χρόνια.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 14η θέση της Championship και στο -11 απ' την 6η Λιντς, ύστερα από 26 αγωνιστικές, το οποίο σημαίνει πως διατηρεί -έστω και λίγες- ελπίδες εισόδου στα playoffs. Παράλληλα, μόλις χθες, άφησε εκτός συνέχειας του FA Cup την Άρσεναλ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-2 στο "Σίτι Γκράουντ".

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ