ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ρεκόρ μεταγραφής έκανε η Νότιγχαμ του Μαρινάκη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για να πάρει στη Νότιγχαμ τον 21χρονο, Ζοάο Καρβάλιο, καθώς ο Αγγλικός σύλλογος έδωσε 15 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα. Δανεικός στην "Φόρεστ" και ο Ντιόγκο Γκονσάλβες.

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της έκανε η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου Ζοάο Καρβάλιο από τη Μπενφίκα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, καθώς πέρα του Καρβάλιο, η Νότιγχαμ ανακοίνωσε επίσημα και τον δανεισμό του Ντιόγκο Γκονσάλβες επίσης από τη Μπενφίκα, με τον σύλλογο της Αγγλίας να διατηρεί οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι, με ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοάο Καρβάλιο υπέγραψε για πέντε χρόνια και αγωνίζεται τόσο ως οκτάρι αλλά και ως δεκάρι ενώ ο Γκονσάλβες αγωνίζεται ως εξτρέμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ