ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Πούλησε Ασομπαλονγκά με 16 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ

Πούλησε Ασομπαλονγκά με 16 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ πούλησε τον 24χρονο Αφρικανό επιθετικό, Μπριτ Ασομπαλονγκά, στην Μίντλεσμπρο έναντι του ποσού των 16.000.000 ευρώ (η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της) σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού από τη ΛΔ του Κονγκό, Μπριτ Ασομπαλονγκά, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αφού η πρώτη πρόταση της Μπέρνλι απερρίφθη, η "Μπόρο" βρήκε έδαφος και τον έκανε δικό της έναντι του ποσού των 16.000.000 ευρώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των βρετανικών ΜΜΕ.

Ο 24χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο, ωστόσο οι εμφανίσεις του και τα 14 τέρματά του τον τοποθέτησαν ψηλά στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων της Premier League και της Championship.

Η Μίντλεσμπρο φέρεται να έχει κάνει πρόταση κοντά στα 16.000.000 ευρώ, σε μία προσπάθεια να επιστρέψει άμεσα στα "μεγάλα σαλόνια", με τον Ασομπαλονγκά να διπλασιάζει τις απολαβές του και σε περίπτωση προβιβασμού, να φτάνουν τα 3.100.000 ευρώ ετησίως.

Η Νότιγχαμ επιχείρησε προ ημερών να πείσει τον Κονγκολέζο ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον σύλλογο, ωστόσο ο παίκτης, ο οποίος άλλαξε πρόσφατα ατζέντη, κατέστησε σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει. Αυτή είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μίντλεσμπρο (σε λίρες), όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ