ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ο Μαρινάκης στο Λονδίνο, είδε την "πεντάρα" της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Μαρινάκης στο Λονδίνο, είδε την "πεντάρα" της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο "Loftus Road" και είδε από κοντά την εκτός έδρας νίκη (2-5) της ομάδας του, Νότιγχαμ Φόρεστ, επί της ΚΠΡ.

Στην πρώτη της νίκη ύστερα από ένα μήνα έφθασε η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς επικράτησε με 5-2 της ΚΠΡ στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Championship.

Τη νίκη των φιλοξενούμενων παρακολούθησε από κοντά κι ο ιδιοκτήτης τους, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στις θέσεις των επισήμων.

Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκαν δίχτυα δύο από τα αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Λι Τόμλιν (δις) και Τζο Λόλι, ενώ τα υπόλοιπα τρία γκολ πέτυχαν οι Μάτι Κας και Μπεν Μπρέρετον.

Ο Βάσκος τεχνικός, Αΐτορ Καράνκα, άφησε στον πάγκο τους Στέφανο Καπίνο και Απόστολο Βέλλιο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συγκεντρώσει μετά από 34 ματς 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης της δεύτερης αγγλικής κατηγορίας. Απέχει δέκα βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού και δεκατέσσερις από τα playoffs ανόδου στην Premier League.

Photo credits: Dan Westwell

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ