ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μπουχαλάκης: "Ιδανική ευκαιρία η Νότιγχαμ"

Μπουχαλάκης: "Ιδανική ευκαιρία η Νότιγχαμ"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport24 Radio 103,3" και μίλησε για την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Μπέσνικ Χάσι.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον "Sport24 Radio 103,3" και στην εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι". Ο Έλληνας μέσος μίλησε για την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπέσνικ Χάσι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την μετακόμιση στην Αγγλία και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: "Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό. Επρεπε να αλλάξω κάτι, γιατί δεν είχα καταφέρει να πρωταγωνιστήσω. Επρεπε να βρω άλλη ομάδα για να κερδίσω τη θέση μου. Δεν το σκέφτηκα πολύ, το είδα σαν πολύ καλή ευκαιρία. Μίλησα με κάποια παιδιά που γνώριζαν το πρωτάθλημα και ήρθα για να κάνω μια καινούρια αρχή και όσο δεν κατάφερα με τον Ολυμπιακό".

Για το ότι είχε ξεκινήσει βασικός με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό που τον πήγε πίσω πριν από δύο σεζόν: "Νομίζω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα. Μπορεί μετά να μην έπαιζα και λόγω αγωνιστικής συμπεριφοράς. Μαθήματα είναι όλα αυτά για τη συνέχεια. Και οι τραυματισμοί και όλα. Αν είμαι αυτός που πρέπει, θα μπορέσω να πετύχω αυτά που θέλω".

Για αυτά που συνάντησε στη Φόρεστ και τις διαφορές με την Ελλάδα: "Άκουγα πολύ καλά λόγια. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα σε σύγκριση με το δικό μας, από ρυθμό και ένταση. Και μπορεί να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Ολα πάντως εδώ είναι πολύ καλά, πολύ οργανωμένα. Έχουμε παίξει μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Το πρώτο ματς ήταν πολύ ανταγωνιστικό, κερδίσαμε 1-0 και στο κύπελλο με την Σριούσμπερι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Εδώ μπορεί να χάσεις, μπορεί να κερδίσεις. Στον Ολυμπιακός έχεις συνέχεια την μπάλα, είναι κάτι άλλο. Θα με βοηθήσει να αλλάξω πολλά".

Για τις σημαντικές διαφορές με το δικό μας πρωτάθλημα: "Είναι διαφορετική η νοοτροπία. Ο καιρός βοηθάει να ευχαριστηθείς περισσότερο το ποδόσφαιρο, ενώ μου κάνει εντύπωση που μας ακολουθούν 10.000 οπαδοί μας εκτός έδρας. Με έχει βοηθήσει αρκετά και ο Απόστολος Βέλλιος που ήταν εδώ".

Για τις αλλαγές στη Νότιγχαμ Φόρεστ: "Θετικά είναι τα σχόλια, έχουν πουληθεί πάνω από 20.000 διαρκείας κι έχουν γίνει ήδη αρκετά πράγματα, με τις εγκαταστάσεις, τα φαγητά. Γίνεται προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, είναι τυχερή η Νότιγχαμ που έχει έναν πρόεδρο σαν τον κ. Μαρινάκη".

Για την ατμόσφαιρα: "Από ό,τι μου λένε, γιατί δεν το έχω ζήσει πολύ, ο κόσμος είναι λίγο απαιτητικός με αυτά που έχει ζήσει στο παρελθόν. Είναι πιο νορμάλ τα πράγματα βέβαια από την Ελλάδα, είναι γιορτή το ποδόσφαιρο. Το γήπεδο είναι άδειο 10 λεπτά πριν από την έναρξη και όταν μπαίνουμε είναι γεμάτο".

Για το θέμα της μεταγραφής του και το αν δοκιμάστηκε από τη Νότιγχαμ: "Δεν ήταν δοκιμή. Όταν συζήτησα με τον κύριο Βρέντζο και είχα ζητήσει να βρω ομάδα, μου πρότεινε τη Νότιγχαμ γιατί ο προπονητής ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά μου. Ήρθα, είδα αν μπορώ να μείνω εδώ, ο προπονητής με ήθελε και μετά υπήρξε μια καθυστέρηση για το αν θα πήγαινα δανεικός ή με μεταγραφή".

Για τον προπονητή του, Μαρκ Γουορμπάρτον: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσπαθεί να με βοηθήσει και να με εντάξει στην ομάδα και στη νοοτροπία. Του αρέσει να παίζει από πίσω, κάτι που με βοηθάει και μένα. Οχι με μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση, όπως κάνουν άλλες ομάδες. Οσον αφορά τις προπονήσεις, είναι κοντά και οι εντάσεις και ο τρόπος που γίνεται η προετοιμασία".

Για το αν του λείπει κάτι από την Ελλάδα αυτό το διάστημα: "Οι φίλοι μου, να πιούμε έναν καφέ. Όπως και οι γονείς μου, αλλά εδώ είσαι πιο focus στη δουλειά. Δεν είσαι όλη μέρα έξω, όπως στην Ελλάδα. Είναι πιο ήσυχα".

Για τον εαυτό του: "Να είμαι υγιής, να κάνω ένα βήμα παραπάνω, να έχω συμμετοχές. Να πάμε καλύτερα από πέρυσι και όλα μέσα από δουλειά και υπομονή μπορούν να γίνουν".

Για τον Ολυμπιακό και τον Χάσι, καθώς ήταν παρών σε ένα μέρος της προετοιμασίας: "Τα πράγματα είναι πολύ θετικά. Ο προπονητής έχει τα στοιχεία για να κάνει ο Ολυμπιακός το επιθετικό παιχνίδι που θέλει. Αυτό που μένει είναι να βρεθούν μεταξύ τους οι παίκτες. Ο χρόνος θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη. Ο κόσμος δεν τον καταλαβαίνει, αλλά όταν έρχονται επτά νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζεται χρόνος για να βρεθούνε μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είνα πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αν αυτό συμβεί θα μπούνε όλα στο δρόμο τους".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ