ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ θέλει τερματοφύλακα από τη Λίβερπουλ

Adam Bogdan goalkeeper of Hungary reacts after his teammates scored a second goal against Czech Republic during their friendly soccer match in Prague, Czech Republic, Friday, June 1, 2012. Hungary won the match 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Adam Bogdan goalkeeper of Hungary reacts after his teammates scored a second goal against Czech Republic during their friendly soccer match in Prague, Czech Republic, Friday, June 1, 2012. Hungary won the match 2-1. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Άνταμ Μπόγκνταν βρίσκεται στο "στόχαστρο" της Νότιγχαμ για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για τον διεθνή Ούγγρο.

Σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα βρίσκεται η Νότιγχαμ μετά από τη δαιφαινόμενη αποχώρηση του Βλάντιμιρ Στόικοβιτς και ο Μαρκ Γουόρμπαρτον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας έναν από τους τερματοφύλακες της Λίβερπουλ, τον Άνταμ Μπόγκνταν.

Ο Ούγγρος διεθνής επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τη ρήξη χιαστών συνδέσμων που υπέστη τον Νοέμβριο του 2016 και ο τεχνικός της Φόρεστ θεωρεί ότι έχει τα προσόντα να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στην Championship.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε αποκτηθεί από την Μπόλτον το 2007, όταν γενικός διευθυντής του συλλόγου ήταν ο νυν αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ, Φρανκ Μακπάρλαντ. Μετά από οκτώ χρόνια στον σύλλογο, μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Λίβερπουλ το 2015 για δεύτερος τερματοφύλακας.

Δεν κατάφερε να πάρει αγώνες (μόλις 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και φέτος, μετά από την απόκτηση του Λόρις Κάριους, είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γουίγκαν, η οποία υποβιβάστηκε από την Championship.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ