ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Δυνατά για Νότιγχαμ ο Καράνκα

Δυνατά για Νότιγχαμ ο Καράνκα

Ο Αίτορ Καράνκα είναι φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκή, ώστε να διαδεχθεί τον Μαρκ Γουορνμπάρτον.

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Αϊτόρ Καράνκα σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο άλλοτε προπονητής της Μίντλεσμπρο, ο οποίος βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο της, φέρεται έτοιμος για να γίνει ο διάδοχος του Μαρκ Γουορνμπάρτον.

Ο 44χρονος Ισπανός κόουτς ήταν στην "Μπόρο" από τον Νοέμβριο του 2013 και ήταν εκείνος που επανέφερε την ομάδα στην πρώτη εγχώρια κατηγορία. Εκεί μέτρησε 169 παιχνίδια, στα οποία πραγματοποίησε 80 νίκες, 40 ισοπαλίες και 49 ήττες.

Εφόσον μάλιστα ισχύει αυτό, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα... σύγχυσης για το αν ο Όσκαρ Γκαρσία ακούγεται για τον Ολυμπιακό ή τη Νότιγχαμ, αφού ο Καράνκα πάει στην αγγλική ομάδα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Γουορνμπάρτον αποτέλεσε παρελθόν πριν μερικές ημέρες, ενώ να πούμε για τον Καράνκα πως πέρα από τη Μίντλεσμπρο έχει δουλέψει στην U-16 της Ισπανίας από το 2008 ως το 2010, ενώ μετέπειτα ήταν ως το 2013 στο τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης ως συνεργάτης του Μουρίνιο.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ