ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Αφαιρέθηκε η σημαία του Κουβέιτ από το "City Ground" του Νότιγχαμ

Αφαιρέθηκε η σημαία του Κουβέιτ από το "City Ground" του Νότιγχαμ

Η σημαία του Κουβέιτ αφαιρέθηκε από το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την παράδοση της ηγεσίας της ομάδας από τον Φαουάζ αλ Χασαουί στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Φαουάζ αλ Χασαουί αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ εδώ και λίγες ημέρες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει αναλάβει το πηδάλιο της αγγλικής ομάδας στη νέα εποχή. Ένα ακόμη σημάδι της αλλαγής που έχει σηματοδοτηθεί, είναι και το γεγονός πως αφαιρέθηκε η σημαία του Κουβέιτ από το γήπεδο της ομάδας, το "City Ground".

Στα πέντε χρόνια που βρισκόταν στην προεδρία, η σημαία κοσμούσε την έδρα της Νότιγχαμ, αλλά μετά την αλλαγή σκυτάλης, αυτό δεν ισχύει πλέον. Οτιδήποτε θύμιζε Φαουάζ αλ Χασαουί θα αφαιρεθεί και η Νότιγχαμ αλλάζει σελίδα, προσδοκώντας καλύτερες ημέρες με τον Έλληνα εφοπλιστή.

Η ομάδα την τελευταία αγωνιστική απέφυγε τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και έμεινε στην Championship, τα χρέη είναι πολλά και αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι ο κόσμος περιμένει πολλά πλέον από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, περιμένοντας πώς και πώς την αποχώρηση του Φαουάζ αλ Χασαουί από την ηγεσία.

Ο κόσμος είχε στραφεί εναντίον του και στα social media πολλοί φίλοι της Νότιγχαμ χάρηκαν με το νέο αυτό. Με το που είδαν, δε, την σημαία να φεύγει, έσπευσαν να το σχολιάσουν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους. Ελπίζουν τώρα να μην τους απογοητεύσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τον οποίον περιμένουν πολλά.

Αφαιρέθηκε η σημαία του Κουβέιτ από το "City Ground" του Νότιγχαμ
TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ