ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ροκάκης: "Ό,τι καλύτερο μπορούμε με τον Παναθηναϊκό"

Ροκάκης: "Ό,τι καλύτερο μπορούμε με τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης.

Ο προπονητής του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, μίλησε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

"Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ξέρετε στη Β’ Εθνική, δεν μας βοήθησαν στο ξεκίνημά μας. Όμως όπως είδατε τα τελευταία πέντε παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέσα σε 14 ημέρες είχαμε 4 νίκες και μία ισοπαλία, προκριθήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Κυπέλλου, κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία. Θα έχουμε τώρα μεταγραφικές ενισχύσεις. Καλές γιορτές να ευχηθούμε σε όλους και προχωράμε δυνατά", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Από μόνη της η πρόκριση στους 16 μας δίνει μία προστιθέμενη αξία στη φανέλα και το brand name της ομάδας κατ’ επέκταση και μία κλήρωση με τον Παναθηναϊκό, που είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα υποστηρίξουμε τον θεσμό στο έπακρον και όπου πάει".

Για τις μετεγγραφές της ομάδας του, σχολίασε: "Είμαστε σε εξέλιξη στις μεταγραφές, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα γίνουν μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην πορεία, με τις αναβολές του πρωταθλήματος συν τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε γύρω στα 13 παιχνίδια μέσα σε 45 ημέρες. Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των μεταγραφών, θα μιλήσουμε με το τεχνικό τιμ και θ’ αποφασίσουμε".

TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ