ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Ανιέτε

Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Ανιέτε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον ο Αντόνιο Ανιέτε, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στη Βουλγαρία. (pic)

Σημαντική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βάζει στην μηχανή του τον Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τους νεοφώτιστους.

Μια ακόμη σημαντική λύση στα χέρια του τεχνικού της ομάδας, Άκη Μάντζιου, που βλέπει τις επιλογές στην μεσοεπιθετική γραμμή να αυξάνονται με έναν ποιοτικό και έμπειρο παίκτη όπως ο Ισπανός.

Ο Ανιέτε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καριέρας του, καθώς έχει προϋπηρεσία στα μέρη μας μέσα από την παρουσία του σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, ενώ προέρχεται από εξαιρετικά γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας πραγματοποιώντας πέρσι 33 συμμετοχές με 6 γκολ και 9 ασίστ.

Μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι, όσο και ως δεύτερος επιθετικός, ανάλογα με το σύστημα και τις ανάγκες της ομάδας. Στην φωτογραφία, ο Ανιέτε ποζάρει με τον μάνατζερ του, Ρήγα Στύλλα, την στιγμή που βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Απόλλωνα.

Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Ανιέτε
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ