ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βούλιτς: "Η διαιτησία έκρινε το ματς"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τις αποφάσεις του Στυλιάρα τα έβαλε ο Ζόραν Βούλιτς, υποστηρίζοντας ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούλιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία στο "Γ. Καμάρας", που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1:

"Πιστεύω ότι η τελική εικόνα τα λέει όλα. Σήμερα ήταν δύσκολο γιατί το ματς το έκρινε η διαιτησία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να κερδίσουμε το ματς.

Είμαι ξαφνιασμένος με όλα αυτά που συνέβησαν, θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν άδικη μαζί μας. Σαν ομάδα παίξαμε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος", τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Για τις φάσεις τις οποίες διαμαρτύρεται:

"Έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο αριστερό τους μπακ (σσ. Παντελιάδης). Δεν θέλω να κατηγορήσω ή να κατονομάσω κάποιον, ήταν ξεκάθαρο ότι σήμερα - δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή όχι - ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα μας".

Για το γεγονός ότι πάλι ο Απόλλων δέχθηκε γκολ πάλι στα τελευταία λεπτά:

"Με προβληματίζει. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά και σίγουρο είναι κάτι που με προβληματίζει, πόσω μάλλον στο σημερινό παιχνίδι".

Για το που πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθεί ο Απόλλων τον Ιανουάριο:

"Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είναι μια δύσκολη εποχή για να βρούμε καλούς παίκτες, είμαστε στην αναζήτηση αλλά αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες. Για θέσεις δεν θέλω να μιλήσω".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ