ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Συσπείρωση για την άνοδο''

Βοσνιάδης: "Συσπείρωση για την άνοδο''
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης και την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο τεχνικός της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και στον Άκη Δημακό στην εκπομπή ''Πάμε αποδυτήρια'', αναφερόμενος στον στόχο της ανόδου.

Αρχικά ο Βοσνιάδης είπε για το πρωτάθλημα της Football League και για την άνοδο: "Εκτός από την ΑΕΚ που έχει ξεχωρίσει, πιστεύω ότι θα γίνει μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ και ελπίζω μία από τις ομάδες που θα τα καταφέρουν να είμαστε εμείς. Ο Απόλλων έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά παρουσιάζει μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα που μας έχει βοηθήσει να μειώσουμε τη διαφορά, αν και δεν καταφέραμε να περάσουμε δεύτεροι μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Πολλοί γκρινιάζουν, αλλά ο Παναιγιάλειος είναι μια καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και καλό προπονητή και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας κόντρα σε μια ομάδα που ήρθε να το διεκδικήσει. Είχαμε προηγηθεί, αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε άλλο. Έτσι το ματς έμεινε εκεί. Περίμενα ότι ο Παναιγιάλειος θα είχε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, ενώ θεωρώ έκπληξη την παρουσία της Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που διεξάγεται σε κακούς αγωνιστικούς χώρους και στηρίζεται στη δύναμη".

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Απόλλωνα, ήρθε ο κύριος Μονεμβασιώτης και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να είναι όλα οργανωμένα και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους. Είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους, για τη διοίκηση, την καινούργια ομάδα και τον κόσμο που είναι απογοητευμένος από την επιστροφή στην Φούτμπολ Λιγκ. Πιστεύω ότι από την προσπάθεια που κάνουμε θα υπάρξει συσπείρωση. Τώρα έχουμε δύο στόχους, το πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά".

Για τη Λάρισα και τη θητεία του στην ΑΕΛ: "Είναι μία εμπειρία ζωής που θα τη θυμάμαι για πάντα. Είναι μία επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους. Η Λάρισα είναι κλειστή κοινωνία. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αλλά ελπίζω να βρει το δρόμο της".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ