ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Ο Απόλλων είναι εδώ, θέλουμε τελικό"

Βοσνιάδης: "Ο Απόλλων είναι εδώ, θέλουμε τελικό"
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

O προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Fever Pitch" με τους Ανδρέα Δημάτο και Θέμη Καίσαρη. Τι είπε για την πρόκριση της ομάδας του στην 4άδα.

O προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Fever Pitch" με τους Ανδρέα Δημάτο και Θέμη Καίσαρη. Τι ανέφερε για το ότι δυο ομάδες είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, είπε την άποψή του για το ΑΕΚ - Ολυμπιακό, για την φετινή πορεία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" και για άλλα θέματα.

Για το ότι δύο ομάδες της Football League είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου: "Έφυγαν πολλές μεγάλες ομάδες νωρίς. Δύο ομάδες που υποτίμησαν τον θεσμό και ξεκούρασαν παίκτες, ήρθαν άτυχα αποτελέσματα και δεν μπόρεσαν να τα διορθώσουν. Οι πρώτες της Football League, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Οι ομάδες έχουν πλησιάσει πολύ. Αυτό είναι καλό και ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια πράγματα. Άλλο να πετάξεις ομάδα σε μονό παιχνίδι που δεν θα έχει μία καλή μέρα και άλλο σε διπλό παιχνίδι. Αν δεν υπάρχουν καλές ομάδες δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από διπλά παιχνίδια κατόρθωσαν καλές ομάδες να φτάσουν εδώ. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ο Απόλλων που είναι ιστορική ομάδα. Θα το διεκδικήσουμε με αέρα, το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Είμαστε μία ομάδα που όλοι θα θέλουν να παίξουν μαζί μας. Εμείς εδώ είμαστε. Είμαστε μία ομάδα σε μεταβατικό στάδιο και φαντάζομαι επειδή συζητιέται θα ήθελαν εμάς για αντίπαλο, εμείς εδώ είμαστε".

Για τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός: "Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ πήρε το αποτέλεσμα. το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι πως θα διαχειριστεί τον κόσμο της. Πάει για sold out, το θέμα είναι η προσαρμογή των παικτών σε αυτό το κλίμα. Πως θα διαχειριστεί η ΑΕΚ από τα παιχνίδια της Football League, ένα ΟΑΚΑ με αυτό τον κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μην ξεφύγουν. Εύχομαι να περάσει ο καλύτερος".

Για την φετινή πορεία του Απόλλωνα:" Ο Απόλλων είχε την τύχη να έχει συνέχεια σαν ομάδα. Μετά το εξαιρετικό σύνολο που είχε χτίσει ο κύριος Βελλής, την απογοήτευση του και την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο ευτυχώς υπήρξε συνέχεια. Ήρθε ο κύριος Μονεμβασιώτης και υπάρχει σειρά. Είναι τυχερός ο Απόλλων. Εδώ ευτυχώς υπάρχει συνέχεια. Είναι μεταβατική περίοδος και το πρώτο διάστημα όλοι περνούν από αμφισβήτηση, όμως βρίσκεις την ηρεμία σου σιγά - σιγά. Ευτυχώς έχουμε συγκομιδή στο πρωτάθλημα και πρόοδο στο Κύπελλο. Είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω, χτίζουμε μία νέα ομάδα και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και στους δύο θεσμούς. Θα διεκδικήσουμε τα πάντα και αφού είμαστε ιστορική ομάδα να έχουμε δώσει χαρά στον κόσμο μας".

Για τον Ηρακλή και τα play off της Football League: "Μία μεγάλη ομάδα που πέρασε τα προβλήματα της γιατί δεν είχε διοικητική ηρεμία. Από την ώρα που η ομάδα απέκτησε διοικητική ηρεμία, με καλή ομάδα και καλό προπονητή, με τον κόσμο δίπλα της έχει μία εξαιρετική πορεία. Αν σταματούσε τώρα το πρωτάθλημα είναι ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν το προβάδισμα. Υπάρχει και το παράδειγμα το περσινό με τη Νίκη Βόλου που είχαμε ξεκινήσει χαμηλά, αλλά ήταν και περισσότερα τα παιχνίδια. Θα δούμε, είναι θέμα κλήρωσης. Και οι δύο έχουν το πλεονέκτημα".

Για την κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου: "Όποια ομάδα και να έρθει θα διεκδικήσουμε κάτι που δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας, την είσοδο στον τελικό. Είναι μπροστά μας και βλέπουμε. Ας ευχηθούμε το καλύτερο για την ομάδα μας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ