ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: ''Να πάμε στον τελικό''

Βοσνιάδης: ''Να πάμε στον τελικό''
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ευνοϊκή κλήρωση περιμένει για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος ονειρεύεται τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' μετά την πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΑΟΧ.

Αρχικά ο Μακεδόνας προπονητής είπε μετά το 3-1 στη Ριζούπολη: '' Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το πλεονέκτημα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που μας επηρεάζει αρκετά, καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που πήγε να μας αγχώσει. Στην επανάληψη μπήκαν κάποια παιδιά ως αλλαγή και μας βοήθησαν και γύρω στο 65’ καθαρίσαμε το παιχνίδι''.

Πρόσθεσε: ' 'Δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φάση του Γκονζάλες και περάσαμε δίκαια μετά από πολλά χρόνια στα ημιτελικά. Είχαμε την ευτυχία να μας βγουν όλα τα στημένα, είχαμε τη βοήθεια των παιδιών που ήρθαν απ’ έξω, τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος χάρηκε την πρόκριση. Μακάρι, να είναι ευνοϊκή η κλήρωση, που θα μας οδηγήσει σε ένα υψηλότερο σκαλοπάτι. Συγκεντρωνόμαστε ήδη στο ματς της Δευτέρας''.

Καταλήγοντας ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε τα εξής: ''Ο Απόλλων είχε πολλά χρόνια να πλησιάσει στον τελικό. Ψυχολογικά θα βοηθήσει και την ομάδα και τους γύρω μας. Ευχόμαστε να έχουμε την κλήρωση που πρέπει, να πάμε στον τελικό και να τον διεκδικήσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε το παραπάνω το οποίο στην αρχή ούτε που περνούσε από το μυαλό μας. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας. Έφυγαν μεγάλες ομάδες και δόθηκε η ευκαιρία σε ομάδες της Football League να φτάσουν στον τελικό''.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ