ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θα το παλέψουμε"

Βοσνιάδης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θα το παλέψουμε"
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στην κλήρωση με τον Ολυμπιακό, είπε πως ήταν η δυσκολότερη για την ομάδα του, τόνισε πως μόνο κέρδη μπορεί να έχει ο Απόλλων και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του.

Αν μπορούσε ο Απόλλων Σμύρνης να διαλέξει αντίπαλο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σίγουρα δεν θα επέλεγε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Εντούτοις, η κληρωτίδα έστειλε τους Πειραιώτες στον δρόμο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" και η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, γνωρίζοντας πως είναι το αουτσάιντερ των δυο αγώνων.

Το Sport24.gr, μίλησε με τον προπονητή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", ο οποίος αναγνώρισε πως ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Απόλλων, αλλά τόνισε πως μόνο κέρδη μπορούν να υπάρξουν και πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως θα προτιμούσε την Ξάνθη ή τον Ηρακλή, ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες, αλλά θα παλέψει με όσες δυνάμεις έχουν οι παίκτες του απέναντι στον πρωτοπόρο της Super League και φαβορί για το Κύπελλο, τον Ολυμπιακό.

"Ήταν ή πιο δύσκολη κλήρωση για μας. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και εμείς μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από τα δυο αυτά ματς. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και στους δυο αγώνες.

Να αγωνιστούμε με θάρρος και συγκέντρωση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Θα μπούμε στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό για να το ευχαριστηθούμε.

Αν μπορούμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση, γιατί να μην το κάνουμε. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε δύσκολο έργο. Βέβαια, δεν είμαστε μικρή ομάδα, έχουμε ιστορία και βαριά φανέλα", επισήμανε αρχικά στο Sport24.gr ο προπονητής του Απόλλωνα.

Βοσνιάδης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θα το παλέψουμε"
INTIME SPORTS

Για το αν είχε κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, παραδέχτηκε πως "μας ήθελαν όλες οι ομάδες, διότι θεωρούν πως είμαστε ο πιο εύκολος αντίπαλος. Σίγουρα, με τις άλλες δυο ομάδες θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση", ενώ ερωτηθείς για το ποια είναι τα "κλειδιά" στα δυο αυτά ματς, απάντησε στο Sport24.gr:

"Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε και στα δυο ματς, αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Να έχουμε καλή οργάνωση, ενώ πρέπει να δούμε τον βαθμό κόπωσης εκείνη την περίοδο και τι προβλήματα θα υπάρχουν στα ρόστερ από τραυματισμούς".

Για τους φετινούς στόχους, είπε ότι "είμαστε μέσα και στους δυο ματς στόχους, δηλαδή στην 4άδα του Κυπέλλου και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουμε την άνοδο με όσες πιθανότητες έχουμε απέναντι σε δυο ομάδες που θα μπουν με βαθμολογικό πλεονέκτημα (ΑΕΚ και Ηρακλής). Πιστεύουμε πάντως στην ομάδα μας".

Τέλος, για το μέλλον του απάντησε πως "είναι νωρίς ακόμα. Πρώτα είναι η ομάδα και οι υποχρεώσεις της. Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα μιλήσω με την διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ