ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: ''Διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας''

Βοσνιάδης: ''Διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας''
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Τη διαφορά στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό έκανε η ποιότητα των Πειραιωτών. Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'', Αλέκο Βοσνιάδη.

Αρχικά ο Μακεδόνας προπονητής είπε μετά το 3-0 σε βάρος της ομάδας του: ''Σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να φανούμε ανταγωνιστικοί. Να μην βρει ανοιχτούς χώρους γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες ικανούς να διασπάσουν την κάθε άμυνα. Να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση και αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Στην πρώτη φάση του στημένου δεν κόψαμε την φάση και από μία κόντρα κατάφερε να προηγηθεί ο αντίπαλος. Ήρθε και το 2ο γκολ ενώ ήταν ένας παίκτης με έξι αντιπάλους στην φάση. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την ψυχραιμία που έπρεπε.

Την ηρεμία για την πρώτη πάσα. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε την ομάδα για να ξαναμπεί στο ματς από άποψης εικόνας. Ήρθε ένα ακόμα γκολ από κακή εικόνα άμυνας. Κάπως έτσι έκλεισε το ματς απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα και καλό αντίπαλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και την διάθεση αν και ήρθε ένα σκορ που δεν θέλαμε. Είμαστε τους "4" του Κυπέλλου. Πέφτοντας πάνω στον Ολυμπιακό ήταν ένα ξεκάθαρο φαβορί. Τώρα με ηρεμία να δούμε τα πλέι οφ. Θα επανέλθουμε σίγουρα στις καλές εμφανίσεις και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον αντίπαλο''.

Για την προσπάθεια του Απόλλωνα και το εάν ήταν ανταγωνιστικός: ''Εάν μιλήσουμε για την ποιότητα των δύο ομάδων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είχαμε την ατυχία να δεχθούμε γκολ από στημένο. Ο αντίπαλος είχε μετά την ποιότητα. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως την προσπάθειά μας την κάναμε. Εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις και στην πρώτη μπάλα. Προσπάθεια έγινε, διάθεση υπήρχε αλλά και πλάνο. Πολλές φορές παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Μπορεί αυτό που έχει χτίσει και προσπαθήσει όλη την εβδομάδα μπορεί να μην σου βγει στο γήπεδο. Εμείς την προσπάθεια την κάναμε. Επιδιώξαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί''.

Για την απουσία Τζιώρα, Φαρινόλα και Πίτκα: ''Δεν θέλω να πω για απουσίες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν θα μείνω ποτέ στο να πω για τον Τζιώρα και όσους έλλειπαν. Λέω και πάλι ότι υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας και δεν πρέπει να το βλέπουμε όπως το πρωτάθλημα. Πρέπει να το χαρούμε όλο αυτό. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε. Να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το πρωτάθλημα''.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ