ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελέντζας: "Καλά που υπάρχει η τηλεόραση και δείχνει τα δυνατά ματς"

Βελέντζας: "Καλά που υπάρχει η τηλεόραση και δείχνει τα δυνατά ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Λευτέρης Βελέντζας, μίλησε για παράξενες διαιτητικές αποφάσεις, ανάγοντας σε θετικό το γεγονός ότι τα δυνατά ματς της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" μεταδίδονται τηλεοπτικά.

Ο Απόλλων Σμύρνης, χάρη στο γκολ του Εμανουέλ Κονέ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασε από την Ελευσίνα με 1-0 επί του τοπικού Πανελευσινιακού, με τον βοηθό του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρη Βελέντζα, να αναφέρει αρκετές διαιτητικές ανορθογραφίες, καταλήγοντας ότι "καλά που υπάρχει η τηλεόραση και δείχνει τα δυνατά ματς".

"Αυτό το γκολ μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίζουμε και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό και θέλαμε να βάλουμε το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι καλά που υπάρχει και ο Απόλλων και η τηλεόραση δείχνει όπου παίζουμε παιχνίδια δυνατά, παιχνίδια καθαρά που κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Αυτό το λέω επειδή έχουμε δει παιχνίδια που ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα και δίνουν πέναλτι, πηδάει ο επιθετικός και πέφτει και πάλι υπάρχει πέναλτι. Υπάρχουν γκολ - οφσάιντ και παιχνίδια που τώρα τελευταία δεν γίνονται τώρα. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Απόλλων και βλέπει ο κόσμος παιχνίδια που βλέπει ο κόσμος και κρίνονται στο τελευταίο λεπτό. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε μόνοι μας και ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτό το γκολ στο τέλος και να έχουμε τις ελπίδες για να κερδίσουμε την άνοδο.

Για εμάς ο ένας βαθμός δεν έλεγε τίποτε. Οπότε όταν μείναμε με δέκα επιλέξαμε να συνεχίσουμε με τρεις στην άμυνα. Το ίδιο κάναμε και στο τέλος, αφού έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και να βγούμε μπροστά. Καταφέραμε να κάνουμε το φάουλ και να μπει το γκολ.

Εκείνη την ώρα κοιτάξαμε όλοι τον ουρανό. Σίγουρα κάνουμε την προπόνησή μας, υπάρχουν εκτελέσεις φάουλ μέσα σε αυτές και ο Κονέ έχει καλό πόδι και είναι η τρίτη, τέταρτη φορά που τα καταφέρνει. Θέλει και ψυχή εκείνη την ώρα και έδειξε και την ποιότητά του.

Είναι τα καλά της Football League αυτά και δεν θα τιμωρηθούν. Θέλαμε να πάρουμε κάρτες για να εκτίσουν με τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν θα γίνει και είναι το επόμενο παιχνίδι μας. Θα τις σβήσουν έτσι. Είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν, αφού όλες οι ομάδες πριν αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα έχουν σβήσει κάρτες και δεν έχουν κανέναν τιμωρημένο παίκτη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Βελέντζας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ